Vlastnosti profesionálneho vyšívacieho stroja

Update:19-11-2021
Summary: Profesionálny vyšívací stroj je ideálnym riešením pre veľkosériovú výrobu. Použitie vysokorýchlostného a presného stroj...
Profesionálny vyšívací stroj je ideálnym riešením pre veľkosériovú výrobu. Použitie vysokorýchlostného a presného stroja vám umožňuje rýchlo vytvárať vyšívané vzory. Tento stroj je veľmi tichý a má široké možnosti. Okrem toho si môžete vybrať z rôznych vzorov stehov, ako sú saténové stehy a iné vzory. Panel s dotykovou obrazovkou vám tiež pomáha ovládať proces vyšívania a umožňuje vám umiestniť dizajn kdekoľvek v dizajne.


Okrem rýchlosti je profesionálny vyšívací stroj dodávaný s farebným dotykovým displejom, ktorý vám umožní jednoducho upravovať a manipulovať s vašimi návrhmi. Profesionálny vyšívací stroj si poradí s rôznymi farbami a vzormi a je dodávaný s rôznym príslušenstvom. Táto funkcia je užitočná najmä pre malé podniky s obmedzeným priestorom. Má tiež LCD obrazovku, ktorá vám pomôže rýchlejšie zarovnať časti vášho dizajnu. Jeho manuál je ľahko čitateľný a možno ho nájsť na webových stránkach väčšiny výrobcov.





Profesionálny vyšívací stroj dokáže uložiť stovky vzorov. Jeho kapacita pamäte je dostatočne veľká na uloženie 170 vzorov a má automatický odstrih nití. Jeho automatický systém navíjania zaisťuje dokonalé napnutie nite. Rám krídla je najlepšou voľbou pre menšie predmety. Rám listu je skvelý spôsob, ako ukázať svoje tvorivé schopnosti. Špičkový stroj dokáže vyrobiť až 1000 stehov za minútu. Má port USB na nahrávanie ďalších návrhov.


Profesionálny vyšívací stroj má tiež mnoho ďalších funkcií, ktoré uľahčujú jeho používanie. Ich softvér je užívateľsky prívetivý a užívateľsky prívetivý. Vzory bez problémov ušijete. Na začatie vytvárania návrhov je potrebné pripojiť počítač k počítaču. Váš hardvér obsahuje vstavaný port USB. To umožňuje vlastníkovi nahrať návrhy do počítača.


Okrem toho, že je profesionálny vyšívací stroj cenovo dostupný, má mnoho výhod. Obrazovka LCD vám pomáha upravovať návrhy na obrazovke. Má tiež vstavané USB, ktoré vám umožní pripojiť ho k počítaču. Jeho funkcie LCD vám umožňujú zmeniť farbu alebo veľkosť stehu na obrazovke. LCD obrazovky sú tiež veľmi pohodlné.

Copyright Zhejiang Lejia Electrical Machinery Co., Ltd. Všetky práva vyhradené.   Predám komerčný vyšívací stroj